Verhalen

Ontdek welke leuke collega's bij Kruger werken en lees hoe zij in hun werk impact kunnen maken die ertoe doet.

KRUGER Werving 016

 

Emilie begon na het behalen van haar masters Finance en Organisatiewetenschappen met werken bij Kruger. Inmiddels is zij ruim twee jaar in dienst en vertelt zij over haar werkweek als corporate finance consultant.

Lees verder

 

Écht het verschil maken voor ondernemingen als Restructuring Consultant? Emilie Tacke ging je voor en vertelt over haar ervaringen: "Ik ga elke dag met heel veel plezier naar kantoor."

Lees verder

 

"Je kan een ontzettend mooie bijdrage leveren aan bedrijven, op het moment dat ze dit het hardst nodig hebben." Leon Bruggers is sinds oktober 2021 Restructuring Consultant bij Kruger. Hoe ervaart hij het werken bij Kruger in dit dynamische vak?

Lees verder

KRUGER Werving 075
KRUGER Werving 148

 

Rogier: "Doordat we in kleine teams werken, is de inbreng van iedereen cruciaal. Deze verantwoordelijkheid maakt het werk extra leuk. Kruger kent een platte organisatie, als consultant zit je bijvoorbeeld direct aan het blok bij één van de partners."

Lees verder

 

Thessa: "De vraagstukken waarbij je betrokken bent, verschillen sterk van elkaar. Hierdoor zie en doe je veel waardoor je jezelf snel ontwikkelt in de verschillende disciplines van het vak. Niet alleen 'harde skills' zoals financieel modelleren maar juist ook 'soft skils' zoals empathisch vermogen."

Lees verder

KRUGER Werving 039
KRUGER Werving 106

 

Erwin: "We hanteren bij Kruger geen vast ontwikkelings- of promotietraject. Alles is maatwerk en jij bepaalt de snelheid. We zorgen samen ervoor dat jij de opdrachten, begeleiding en/of opleiding krijgt die jouw ontwikkeling versnellen. Als jij klaar bent voor meer verantwoordelijkheid, krijg je die."

 

Frank: "Kruger is een hechte en leuke groep mensen die zich naast veel inzet voor onze klanten, elkaar ook op sportief vlak regelmatig uitdaagt. Wij vinden het leuk om in groepsverband activiteiten te organiseren, zoals skiën, padel, bootcamp, etc. En natuurlijk bespreken we graag de prestaties van onze favoriete voetbalclubs 😉!"

KRUGER Werving 052
Franck 1 (2X3)

 

Niet één, maar twee keer verbonden Franck Hoppenbrouwers en Kruger zich met elkaar, met een onderbreking van 22 jaar. Franck: "De cirkel kwam zo rond. Kruger is in de tussentijd sterk gegroeid en geprofessionaliseerd, maar de vertrouwde goede werksfeer is hetzelfde gebleven."

Lees verder

Events / bedrijfsuitjes

Waterskien Nesselande

Waterskiën augustus 2023

Eindhoven

Kantooruitje mei 2023

Blokarten Brouwershaven 2022

Blokarten Brouwershaven 2022