Werken bij Kruger Rotterdam

Kruger staat voor

KRUGER Werving 052

Stilstand doorbreken

Frank: "Wij focussen ons op het behalen van concreet resultaat en zorgen ervoor dat onze betrokkenheid een positieve impact heeft."

Betrokkenheid

Rogier: "Vanuit liefde voor het ondernemerschap staan wij ondernemers bij in bijzondere situaties. Wij zijn écht betrokken bij de klant waardoor een vertrouwensrelatie ontstaat. Minstens net zo belangrijk is onze onderlinge betrokkenheid. We geven, vragen en ontvangen hulp van elkaar en maken samen plezier tijdens borrels, sportactiviteiten en uitjes."

KRUGER Werving 148
KRUGER Werving 035

Onafhankelijk & integer

Thessa: "Het belang van de onderneming (onze klant) staat altijd voorop, niet dat van een enkele stakeholder. Wij beïnvloeden en verbeteren het continuïteits- en rendementsperspectief van onze klanten. Hierbij mijden wij geen enkel onderwerp en laten wij individuele belangen niet prevaleren."

Duurzame relaties

Erwin: "Door oprecht en intensief samen te werken met ondernemers, management, commissarissen, financiers en investeerders, hebben we een uitstekende reputatie en een breed netwerk opgebouwd dat we steeds verder uitbreiden. Wij houden graag contact met onze klanten en oud-medewerkers en delen ons netwerk via verschillende events."

KRUGER Werving 106
KRUGER Werving 016

Meer zien dan de cijfers

Emilie: "Onze sterke cijfermatige onderbouwing objectiveert de situatie en de mogelijke oplossingsrichtingen. Wij kijken echter veel verder dan alleen de cijfers. De situaties waarin we acteren en de vraagstukken die we behandelen zijn complex en ook voor ondernemers niet alledaags. Sociale aspecten, het verhaal van de onderneming en de impact op de wereld om ons heen zijn net zo belangrijk."

De feiten op tafel

Leon: "Dit is uitsluitend mogelijk door (eerst) een diepgaande (cijfermatige) analyse van de gehele onderneming, de markt en de toekomstperspectieven."

KRUGER Werving 075